AVA – Päivän ohjelmat, kanava ja TV-opas

AVA on suosittu kanava, joka tarjoaa monipuolista viihdettä ja draamaa katsojilleen. AVA kanavalta löydät laajan valikoiman erilaisia ohjelmia ja sarjoja, joista voit nauttia päivän aikana. Tässä on luettelo muutamista päivän ohjelmista AVA:lla:

Aamupäivän ohjelmat

  • Klo 09:00 – Valmiina rakkauteen– Romanttinen realitysarja, jossa kilpailijat etsivät rakkautta.
  • Klo 10:00 – Lifestyle illallinen– Kokkiohjelma, johon kuuluvat herkulliset ruoat ja upeat puitteet.
  • Klo 11:00 – Sinkkuelämää– Klassikkosarja, joka seuraa neljän ystävyksen seikkailuja New Yorkissa.

Iltapäivän ohjelmat

  • Klo 14:00 – Hulluna hääpuvun perään– Sarja, joka kuvaa morsiamien etsintää täydellisen hääpuvun pariin.
  • Klo 15:00 – Tosielämää– Dokumentaarinen sarja, joka seuraa erilaisten ihmisten arkea ja elämän käänteitä.
  • Klo 16:00 – Kauniit ja rohkeat– Päivittäisdraama, joka kertoo muotimaailman tapahtumista ja muuttuvista suhteista.

Illan ohjelmat

  • Klo 19:00 – Suomen huutokauppakeisari– Suosittu ohjelma, joka seuraa huutokauppakeisari Aki Palsania ja hänen tiiminsä seikkailuja huutokauppojen maailmassa.
  • Klo 20:00 – Selviytyjät Suomi– Suomalaisten julkkisten selviytymiskilpailu, jossa he joutuvat haastaviin olosuhteisiin ja tehtäviin.
  • Klo 21:00 – Rantahuvilat– Sarja, jossa viisi pariskuntaa kilpailee unelmien rantahuvilasta.

Mikä on AVA TV-kanava?

AVA on Suomen Viasat-konserniin kuuluva televisiokanava, joka tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia ja sarjoja eri genreistä. Kanava on suosittu erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa, ja se tarjoaa monipuolista viihdettä päivästä toiseen.

AVA TV-kanavalta voit löytää romanttisia realitysarjoja, kiehtovia dokumentteja, draamakomediaa, tähtiä täynnä olevia realityohjelmia ja paljon muuta. Olit sitten kiinnostunut kotimaisista tai ulkomaisista sarjoista, AVA tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia, joista voit valita.

Ohjelmien opas AVA-kanavalla

AVA-kanavalla on päivittäin vaihtuva ohjelmisto, joka tarjoaa katsojille monipuolisen valikoiman viihdettä. Parhaiten voit tutustua päivän ohjelmiin käyttämällä AVA:n omaa TV-opasta. TV-opas auttaa sinua löytämään juuri ne ohjelmat, jotka kiinnostavat sinua.

AVA:n TV-opas tarjoaa kattavan yleiskatsauksen päivän ohjelmiin. Opas päivittyy säännöllisesti, joten voit aina tarkistaa ajankohtaisen ohjelmiston suoraan AVA:n verkkosivuilta.

Voit myös käyttää erilaisia elektronisia TV-ohjelmaoppaita tai televisioon liitettyä TV-opasta löytääksesi haluamasi ohjelmat AVA-kanavalta. Valitse vain haluamasi päivä ja aika, niin saat kattavan listan ohjelmista.

Päivän ohjelmat AVA:lla

AVA:n päivän ohjelmisto tarjoaa monipuolista ja viihdyttävää sisältöä katsojille. Valikoimassa on muun muassa realitysarjoja, draamaa, dokumentteja, lifestyle-ohjelmia ja paljon muuta.

Katsojat voivat nauttia niin kotimaisista kuin ulkomaisista huippusarjoista AVA-kanavan kautta. Ohjelmisto tarjoaa myös niin uusintoja kuin ensi-iltojakin, joten jokaiselle löytyy jotain mielenkiintoista.

Olit sitten kiinnostunut seuraamaan suosikkirealitysarjojasi, draamadokumentteja tai halusit viettää rentouttavan illan hyvän elokuvan parissa, AVA-kanavan päivän ohjelmisto tarjoaa sinulle monia vaihtoehtoja.

Lisätietoa AVA-kanavasta

AVA-kanava on suosittu valinta kaikille, jotka haluavat viettää aikaansa laadukkaan viihteen parissa. Kanavalta löytyy ohjelmaa jokaiseen makuun, ja päivittäinen ohjelmisto takaa, että et jää ilman mielenkiintoista katsottavaa.

Lisätietoa AVA:n ohjelmista ja aikatauluista voit löytää suoraan AVA:n verkkosivuilta tai oman televisiosi TV-oppaasta. Älä missaa päivän suosikki-ohjelmiasi ja hyppää AVA:n viihdepaketin pariin!

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä ohjelmat tulevat tänään ava-kanavalta?

Tänään ava-kanavalta tulee useita eri ohjelmia.

Mikä on AVA TV-kanava?

AVA TV-kanava on Suomen johtava lifestyle-kanava, joka tarjoaa laadukasta viihdettä, realitysarjoja ja muotia koskevia ohjelmia.

Miten voin katsoa AVA-ohjelmia?

Voit katsoa AVA-ohjelmia televisiosta, kaapelikanavien tai antenniverkon kautta. Voit myös katsoa AVA-ohjelmia netissä suoratoistopalveluiden kuten Ruutu+ avulla.

Missä voin nähdä AVA-kanavan ohjelmatiedot?

AVA-kanavan ohjelmatietoja voi löytää useimmista TV-oppaista tai AV
n omasta verkkosivustolta.

Mitkä ovat suositeltavia AVA-ohjelmia?

Suositeltavia AVA-ohjelmia ovat esimerkiksi “Ensitreffit alttarilla”, “Diilin Femmasalkku” ja “Temptation Island Suomi”.

Millaisia ohjelmia AVA tarjoaa?

AVA tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia, kuten tositelevisiota, muotiohjelmia, draamasarjoja, komedioita ja dokumentteja.

Kuuluuko ava-kanava maksulliseen kaapeliverkkoon?

Ava-kanava kuuluu useimpiin maksullisiin kaapeliverkkoihin, mutta tarkista aina oman palveluntarjoajasi kanavapakettivalikoimasta.

Mistä voin katsoa menneitä AVA-ohjelmia?

Voit katsoa menneitä AVA-ohjelmia Ruutu+-palvelun kautta. Siellä on tallenteena saatavilla useita aiemmin esitettyjä AVA-ohjelmia.

Onko AVA-ohjelmia saatavilla myös suomeksi tekstitettynä?

Useimmat AVA-ohjelmat on saatavilla suomeksi tekstitettynä, jotta katsojat voivat seurata ohjelmia helposti.

Mikä on AVA-kanavan suosituin ohjelma tällä hetkellä?

AVA-kanavan suosituin ohjelma tällä hetkellä on “Temptation Island Suomi”.

Artiklen AVA – Päivän ohjelmat, kanava ja TV-opas har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 28 anmeldelser