Oaj kirjaudu

OAJ:n verkkopalvelut

Yhteydenottolomakkeille ei ole pakko kirjautua, mutta se on suositeltavaa. Yhteydenottolomakkeet. Kirjautuneena jäsenenä hyödyt palveluistamme parhaiten.

Haluamme palvella jäsenistöämme mahdollisimman hyvin. Tästä syystä olemme luoneet palveluita, joiden kautta asiointi OAJ:n kanssa sujuu kätevästi verkossa. Kun kirjaudut sisään, voit esimerkiksi päivittää tietojasi, tilata kalenterin tai tehdä vaikkapa jäsenmaksun perintävaltuutuksen työnantajallesi.

Ohjeita kirjautumiseen – OAJ

Ohjeita kirjautumiseen

Salasanan vaihtaminen onnistuu jäsenen sähköisten palveluiden työpöydällä.

OAJ:n sivuille kirjautuminen on helppoa, mutta kokosimme avuksesi vielä ohjeita kirjautumiseen ja salasanan vaihtamiseen.

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina …

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.

Jäsentietojen ylläpito – OAJ

Jäsentietojen ylläpito

Vaihtoehtoisesti voit kirjautua jäsennumerolla, jäsenrekisteriin tallennetulla jäsenviestintään tarkoitetulla sähköpostiosoitteella tai matkapuhelinnumerolla.

Sinun kannattaa pitää jäsentietosi ajan tasalla, jotta voimme parhaiten ajaa etujasi työelämässä. Tieto esimerkiksi työnantajan vaihtumisesta, palkattomasta jaksosta, opintojen päättymisestä tai eläkkeelle siirtymisestä ei välity OAJ:n jäsenpalveluun automaattisesti.

OAJ

Lataa OAJ-sovellus puhelimesi aloitusnäytölle! … OAJ-sovellusta … ei ole pakko kirjautua, mutta kirjautuminen helpottaa OAJ-palveluiden käyttöä.

OAJ:n sähköiset asiointilomakkeet

OAJ:n jäsenenä voit ilmoittaa jäsenyydessäsi tapahtuvat muutokset sähkösillä …

OAJ:n jäsenenä voit ilmoittaa jäsenyydessäsi tapahtuvat muutokset sähkösillä lomakkeilla. Myös jäseneksi liittyminen onnistuu helposti verkossa. Jos liityt jäseneksi verkossa, saat mahdollisimman nopeasti käyttöösi monipuoliset jäsenedut.

OpenAM – OAJ

OpenAM

You can login to OAJ services by using your membership ID, online banking codes or mobile certificate. Login with your membership ID. User Name

OAJ-aktiivien verkkopalvelut

OAJ-areena on järjestön aktiiveille suunnattu verkkopalvelu, joka tukee …

OAJ:llä on useita ainoastaan aktiiveille suunnattuja verkkopalveluita, kuten OAJ-areena, Listat ja Edustettavat jäsenet.

OAJ-sovellus tuo OAJ:n taskuusi

Huom! Sovellus ei löydy puhelinvalmistajien sovelluskaupoista. Avaa puhelimen …

Sovelluksessa jäsenkortti, jäsenedut, Fiilismittari, ajankohtaiset uutiset ja blogit, vakuutustiedot, tärkeää tietoa työelämästä ja OAJ:n sähköiset palvelut.

Jäsenedut – OAJ

Jäsenedut

Saat nämä ja samalla kaikki OAJ:n omat edut näkyviin kirjautumalla palveluun. Member+. Alennusta kustantamoilta. OAJ:n jäsenet saavat alennuksia kirjoista ja …

OAJ:n jäsenille on tarjolla monenlaisia jäsenetuja sekä työhön että vapaa-aikaan. Edunvalvonta on eduista tärkein. Lähin tukesi on OAJ:n kouluttama luottamusmies.

Keywords: oaj kirjaudu