Seija sartti wikipedia

Seija Sartti – Wikipedia

Seija Sartti on suomalainen toimittaja ja tietokirjailija, joka tuli työvuosinaan tunnetuksi Helsingin Sanomiin ja sen Kuukausiliitteeseen kirjoittamistaan …

Seija Sartti | HS.fi

Helsinki|Seija Sartti löytää tyhjentyneestä Helsingin keskustasta lapsuutensa kaupungin – sen reitti kulkee Kauppatorilta puistoihin ja muistoihin.

Hyvä naisjohtaja näyttää johtajalta – Pölli tästä

28.5.2015 — Toimittaja Seija Sartti aloitti purevan tekstinsä näin: ”Kun naiset poseeraavat julkisuudessa alasti tai puolialasti, he ihmettelevät …

Naisjohtaja antaa usein itsestään heikon mielikuvan. Ihmiset arvioivat johtajaehdokasta alitajuisesti sen perusteella, näyttääkö hän johtajalta.

Jari Sarasvuon vastine Seija Sartille: Hän syyttää meitä siitä …

Jari Sarasvuon vastine Seija Sartille: Hän syyttää meitä siitä mitä hän itse tekee – Uutiset – Radio Nova

11.9.2013 — Jari Sarasvuo vastaa täydellä mitalla Seija Sartin Helsingin Sanomien kirjoitukseen – kuuntele.

Jari Sarasvuo vastaa täydellä mitalla Seija Sartin Helsingin Sanomien kirjoitukseen – kuuntele.

Maailmassa on kaikki hyvin | banaaninkuorella – WordPress.com

Maailmassa on kaikki hyvin | banaaninkuorella

17.7.2016 — Sartin kirjoituksesta, jossa hän mainitsi, kuinka vanhaa ruokaa syömme. … Ihmettelen, ettei Seija Sartista ole Wikipedia-tietoja.

…jos sanomalehden pääuutisena on koira, joka ajaa polkupyörää. Viime aikoina näin ei ole ollut, vaan Brexit, Nizza ja Turkin tilanne ovat vyöryneet tietoomme. Haaveilin nuorempana toimittajan työstä ja ilmoitin yläasteella opinto-ohjaajalle, että minusta tulee kirjeenvaihtaja ulkomaille. Ei minulla oikeasti olisi ollut rohkeutta ulkomailla toimivan toimittajan haasteelliseen ja aivan liian usein vaaralliseen työhön. Toimittajat ovat valitettavan…

Nova kestitti toimittajia kymmeniä kertoja | Yle Uutiset

23.7.2009 — Nova Kiinteistökehityksen velallisselvityksessä mainittiin Laitisen lisäksi toimittajat Nina af Enehjelm, Rita Tainola ja Seija Sartti.

Keskiviikkona julki tulleesta Nova Kiinteistökehityksen velallisselvityksestä ilmeni, että yhtiö on kestittänyt toistuvasti useita toimittajia ilman selvää liiketoiminnalista syytä. Yksi mainituista, vapaa toimittaja Aarno Laitinen myönsi torstaina YLE Uutisille osallistuneensa peräti kymmeniin Novan entisen toimitusjohtajan Arto Merisalon isännöimiin ”kestityksiin”. Journalistiliitto siirtää asiassa vastuun toimittajille.

Musta monopoli – Aarno Laitinen – Antikvaari

Musta monopoli – Laitinen Aarno | Antikvaari Helsingius/Paikalliset palvelut ry/Nurm | Osta Antikvaarista – Kirjakauppa verkossa

Wikipedia: Aarno Olavi ”Loka” Laitinen (s. 17. tammikuuta 1943 Helsinki) on … Laitisen puoliso on Helsingin Sanomien toimittaja Seija Sartti[2].

Laitinen Aarno: Musta monopoli, kuntoluokitus: Käytetty – hyvä (K3), Antikvaarin hinta: € 2,00

Tove on elokuva rakastetun taiteilijan epävarmuudesta

Tove on elokuva rakastetun taiteilijan epävarmuudesta | Uutissuomalainen | Kymen Sanomat

9.9.2020 — Wikipedia-elokuvalla tarkoitetaan elämäkertatarinaa, jossa käydään … hälvensi kohtaaminen perhetutun toimittajan Seija Sartin kanssa.

Tove ei ole tavallinen elämäkertaelokuva.

Aarno Laitinen – Wikiwand

Wikipediasta. Aarno Laitinen Helsingin kirjamessuilla 2009. … Laitisen puoliso vuodesta 1972 oli Helsingin Sanomien toimittaja Seija Sartti.

Aarno Olavi ”Loka” Laitinen oli suomalainen toimittaja ja kolumnisti. Sen jälkeen hän kirjoitti kirjoja ja kolumneja vapaana toimittajana. Lempinimensä Lokan Laitinen sai Verohallituksen entiseltä pääjohtajalta ja oikeusministeri Mikko Laaksoselta.

Keywords: seija sartti wikipedia